Cerere ofertă preț
Narologistic - Logistică & Transport marfă

Despre noi

Misiune

Despre noi în jurul lumii

Focusul nostru este sa identificam solutii noi de transport pentru clientii nostri care sa rezolve nu numai nevoile prezente dar sa le si anticipeze pe cele viitoare astfel incat fluxul logistic sa transforme un element de cost intr-un instrument de dezvoltare a afacerii.

Naro Logistic este furnizorul de logistică și transport de top la nivel global — susținem industria și comerțul în schimbul global de bunuri prin transport rutier, feroviar, aerian și maritim de mărfuri oriunde în lume, prin logistică contractuală și managementul lanțului de aprovizionare.

Logistica integrată stă la cele mai importante intersecții ale lumii, unde fluxul de bunuri generează o conexiune efectivă între transportatori. Serviciile noastre cu valoare adăugată asigură un flux continuu al bunurilor și lanțuri de aprovizionare fluide, optimizate pentru succes. Afacerile noastre ocupă primele poziții în logistica pentru industria construcțiilor de mașini, tehnologie, bunuri de consum, târguri, transporturi speciale și evenimente speciale.

Realizare

Lucram la nivel mondial

Oriunde in lume
0 state
Zone de livrare
0 milioane
Clienti lunari multumiti
0 clienti
PARTENERI

Companii care au încredere în noi