Cerere ofertă preț
Narologistic - Logistică & Transport marfă

Cum masori procesele din depozit fara WMS

Sunt mai multe metode de a masura aceste procese din depozit fara MWS. Una dintre aceste metode, cea mai simpla dintre ele din punctul meu de vedere am pus-o intr-o procedura. Metoda a fost implementata la mai multe companii cu care am lucrat si este extrem de eficienta datorita simplitatii ei. Practic poti masura fiecare activitate care se face in depozit fara prea mult efort.

Procedura este usor de implementat si de controlat, iar asta este un mare avantaj. marea majoritate a sistemelor care pot face aceste masuratori sunt greu de controlat. In procedura pe care o tot aduc in discutie sunt descrisi toti pasii pe care trebuie sa-i faceti pentru a putea masura procesele.

Inainte de a implementa un WMS este bine sa incepeti prin implementarea acestei proceduri. Am fost la unele companii si imi tot ziceau ca ar vrea sa implementeze un WMS si le-am zis sa implementeze o astfel de procedura inainte sa vada cum va functiona. Pentru ca daca implementarea acestei proceduri nu reuseste implemntarea unui Wms va avea sanse mari sa nu reuseasca.

Avantajul este ca aceasta procedura costa extrem de putin comparat cu un sistem WMS. Procedura va ajuta sa vedeti cum primesc oamenii din depozit ideea de monitorizare a proceselor. De obicei, foarte multe sisteme WMS esueaza datorita barierelor puse de oameii care folosesc sistemul. Apar extrem de multe frustrari dupa implementarea unui astfel de soft. Pentru a nu risca foarte mult va sfatuiesc sa implementati aceasta procedura ianinte

Procedura o puteti achizitiona de aici: Procedura masurare procese depozitare

A posta un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *