Cerere ofertă preț
Narologistic - Logistică & Transport marfă

Trafic feroviar

Naro Logistic este lider în furnizarea de servicii logistice integrate.  Reţeaua noastră unică vă oferă numeroase avantaje.

Beneficiile dumneavoastră:

  • Avem acces la aproximativ 4.200 linii de manevră către locaţiile clienţilor noştri din Europa. De asemenea, deţinem 114.000 vagoane şi 3.400 locomotive – ceea ce înseamnă că beneficiaţi de una dintre cele mai extinse reţele feroviare din lume şi de cea mai mare flotă feroviară din Europa.
  • Aveţi certitudinea că vă putem oferi soluţii de transport adaptate cerinţelor dumneavoastră. Echipa noastră experimentată este formată din experţi din diverse domenii care au acces la o mare varietate de echipamente.
  • Protecţia mediului reprezintă o prioritate pentru afacerea dumneavoastră? Transportul feroviar va reduce semnificativ amprenta de carbon. Nici un alt mod de transport nu are un impact atât de redus asupra mediului înconjurător.
  • Soluţiile noastre de transport feroviar vă asigură capacitatea necesară pentru mărfuri şi respectă termenii de livrare foarte reduşi. Produsele noastre includ PowerRailer şi Danube Nordic Shuttle, ce vă pot transporta bunurile din Sud-Estul Europei în Scandinavia respectând programul fix.
img

Cum vă putem ajuta?

Pe lângă întreaga gamă de transporturi rutiere, aeriene sau maritime, iti oferim concepte de logistică cuprinzătoare şi individualizate, bazate pe angrenajul aprovizionare, depozitare şi distribuţie.

Contact
Beneficii
Asigurare marfă
Sistem gestiune
Verificare colet